El passat 20 de febrer va tenir lloc l’Assemblea General 2025 de l’Associació de Viveristes de Tarragona.
La jornada va començar amb una visita tècnica a Vivers Alomà de l’Aldea, empresa dedicada al cultiu i comercialització de planta mediterrània i autòctona de la península ibèrica. Els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer in situ les particularitats i novetats en la producció d’aquesta especialitat de planta.
A continuació, va tenir lloc l’Assemblea General 2025 a les instal·lacions del Restaurant “Lo Mut” de Deltebre, amb més d’una vintena de productors de planta d’arreu del territori. Durant la reunió es van abordar aspectes relacionats amb la sanitat vegetal, normatives, promoció, formació, i es van planificar activitats i compartir impressions.
En finalitzar la reunió, tingué lloc una presentació de la nova oferta de productes adreçats al sector de la casa BION, anunciant al Directori de Viveristes de Tarragona 2025.
La jornada finalitzava amb un dinar de germanor al mateix Restaurant “Lo Mut”, on els assistents van poder gaudir de tota l’essència de la cuina local del Delta de l’Ebre.