Política de privacidad - Associació de Viveristes de Tarragona

4.1 Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: ASSOCIACIO D’HORTICULTURA DE LA PROVINCIA DE TGN

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d’aquests i mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Legitimació: Execució d’un contracte. Consentimient de l’interessat.

Destinataris: No es cediran dades a tercers, llevat que hi hagi una obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça tarragona@viveristes.cat.

4.2. Informació adicional sobre protecció de dades

¿Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: ASSOCIACIÓ D’HORTICULTURA DE LA PROVÍNCIA DE TGN – NIF: G43378520 – Adreça postal: AUTOVIA DE BELLISENS, KM. 2, 43206 REUS – TARRAGONA Telèfon: 977756992 – Correu electrònic: tarragona@viveristes.cat

¿Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A ASSOCIACIÓ D’HORTICULTURA DE LA PROVÍNCIA DE TGN tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de prestar-los els serveis contractats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions sobre els mateixos, així com l’enviament de comunicacions, incloent correu electrònic, per mantenir-los informats sobre la nostra activitat en general.

¿Per quant de tiemps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre no sol·liciti la seva supressió i, en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

¿Quina és la legitimació per a el tractament de les seves dades?
Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats.
  • Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

¿A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No es cediran dades a tercers, llevat que hi hagi una obligació legal.

¿Transferències de dades a tercers països?
No estan previstes transferències de dades a tercers països.

¿Quins son els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació de si en ASSOCIACIÓ D’HORTICULTURA DE LA PROVÍNCIA DE TGN estem tractant dades personals que els afectin o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. A més, en els casos establerts legalment, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, ASSOCIACIÓ D’HORTICULTURA DE LA PROVÍNCIA DE TGN deixarà de tractar les dades, llevat que hi hagi motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:

enviant un correu electrònic a tarragona@viveristes.cat o una carta a AUTOVIA DE BELLISENS, KM. 2, 43206 REUS – TARRAGONA.

Si ha atorgat el seu consentiment per a una finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que consideri que els seus drets relacionats amb la protecció de les seves dades personals són vulnerats, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.