Avís legal - Associació de Viveristes de Tarragona

OBJECTE

L’actual avís legal regeix l’ús i la utilització del lloc web www.viveristesdetarragona.cat, del qual és titular l’ASSOCIACIO D’HORTICULTURA DE LA PROVINCIA DE TGN.

La navegació pel lloc web li atorga la condició d’USUARI d’aquest i comporta l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal. Es fa la advertència que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part de l’ASSOCIACIO D’HORTICULTURA DE LA PROVINCIA DE TGN, en aquest cas, se’n procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir atentament el seu contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

L’usuari, a més, es compromet a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i l’actual Avis Legal, i respondrà davant de l’ASSOCIACIO D’HORTICULTURA DE LA PROVINCIA DE TGN o davant de tercers, de qualsevol dany i perjudici que pogués causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.
Qualsevol utilització diferent a l’autoritzada està expressament prohibida, i ASSOCIACIO D’HORTICULTURA DE LA PROVINCIA DE TGN pot negar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

IDENTIFICACIÓ

ASSOCIACIO D’HORTICULTURA DE LA PROVINCIA DE TGN, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informa de que:

 • La seva denominació social és: ASSOCIACIO D’HORTICULTURA DE LA PROVINCIA DE TGN
 • El seu nom comercial és: VIVERISTES DE TARRAGONA
 • El seu CIF és: G43378520
 • El seu domicili social es troba a: AUTOVIA DE BELLISENS, KM. 2, 43206 REUS – TARRAGONA

COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallarem a continuació:

 • Tlfn: 977756992
 • Email: tarragona@viveristes.cat
 • Direcció postal: AVINGUDA CATALUNYA, 64 (Edifici Municipal dels Serveis Agraris Joan Gil), 43530 ALCANAR – TARRAGONA

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i VIVERISTES DE TARRAGONA se consideraran eficaces, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol dels mitjans detallats anteriorment.

CONDICIONS D’ACCES I US

El lloc web i la seva informació són d’accés lliure i gratuït. No obstant això, VIVERISTES DE TARRAGONA pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts en el seu lloc web a la formalització prèvia del corresponent contracte de prestació de serveis sota llicència.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de tots aquells dades que comuniqui a VIVERISTES DE TARRAGONA i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de VIVERISTES DE TARRAGONA i a no emprar-los per a, entre altres:

 • Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
 • Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de VIVERISTES DE TARRAGONA o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals VIVERISTES DE TARRAGONA presta els seus serveis.
 • Intentar accedir a les comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de VIVERISTES DE TARRAGONA o de tercers i, si s’escau, extreure informació.
 • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de VIVERISTES DE TARRAGONA o de tercers.
 • Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
 • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de VIVERISTES DE TARRAGONA o realitzar qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això sigui legalment permès.
 • Recol·lectar dades amb finalitat publicitària i d’enviar publicitat de qualsevol tipus i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que mitgés la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra de la qual la propietat pertany a VIVERISTES DE TARRAGONA, sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà del que sigui estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i realitzar, si s’escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

A més a més, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de VIVERISTES DE TARRAGONA, sense que pugui entendre’s que l’ús o accés al mateix atorgui a l’usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un hipervincle no implica en cap cas l’existència de relacions entre VIVERISTES DE TARRAGONA i el propietari del lloc web en què s’estableix, ni l’acceptació i aprovació per part de VIVERISTES DE TARRAGONA dels seus continguts o serveis.

VIVERISTES DE TARRAGONA no es responsabilitza de l’ús que cada usuari els doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les accions que realitzi en base als mateixos.

3.1 EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT EN L’ACCÉS I L’ÚS DE LA WEB

El propietari del lloc web exclou qualsevol responsabilitat relacionada amb la disponibilitat, fiabilitat i continuïtat del lloc web, tot i que sempre intentarà restablir la interrupció el més aviat possible i, en la mesura de les seves possibilitats, disposar de mitjans alternatius.

VIVERISTES DE TARRAGONA exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 • La impossibilitat d’accés al lloc web o la manca de veracitat, precisió, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota mena dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
 • La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin provocar alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 • L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i l’actual avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i a mode exemplificatiu, VIVERISTES DE TARRAGONA no es fa responsable de les accions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.
  A més a més, VIVERISTES DE TARRAGONA declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquest lloc web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels enllaços que apareixen en aquest lloc web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. VIVERISTES DE TARRAGONA no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. VIVERISTES DE TARRAGONA no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

3.2 PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que hi ha fets o circumstàncies que revelen el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat a les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d’enviar una notificació a VIVERISTES DE TARRAGONA identificant-se adequadament i especificant les suposades infraccions.

3.3 PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha de ser entesa com una guia sense propòsit de validesa legal.